ליין-אפ

מטרת האתר היא להיות במה לעולם ייצור הבירה הבייתית בשלב ראשון ובשלב מתקדם במה גם לבירה תעשייתית מקומית ועולמית על עולמה (שיווק, ייצור וכו'...).
הדרך לעשות זאת היא באמצעות מיצוב האתר כמקור ידע רחב ואמין (אבן שואבת) המאפשר למבקר להרחיב את עולם הידע שלו, בהתאם לרמתו, בתחומים הבאים:
1. דרכים לעשיית בירה בייתית (מה האפשרויות שיש כולל מדריכים מפורטים ופשוטים).
2. שיטות לעשיית בירה (האפשרויות שיש כולל מדריכים המפרטים את האפשרות).
3. חומרי הגלם השונים:
    א. כשות (רקע, סוגים, אופן שימוש, גידול)
    ב. לתת (רקע, מה קורה במלתתה, סוגים, אופן השימוש, צורות שימוש).
    ג. מים (רקע, סוגי מים, השפעות...).
4. שמרים (סוגים, זנים, צרכים).
5. תסיסה (מה קורה בתסיסה, בקרת תסיסה(
6. ציוד בישול.
7. ציוד התססה ובקרה.
8. ביקבוק + ציוד בקבוק ומילוי.
9. חביות.
10. תיבול בירה (בישול עם תבלינים ופירות).
11. 

שלב מתקדם:
1. תעשיית הבירה בישראל. מותגים מקומיים, שחקנים בשוק, 
2. מותגי בירה עולמיים.
3. שיווק בירה
4.תערוכות וטיולי בירה.
5. 


אתר ביר פקטור
הכניסה לאתר צריכה להיות ככניסה אל 'פארק שעשועים' שלט המקדם את הבאים וצומת המאפשר המשך לכל אחד על פי תחומי העניין. כלומר, תיהיה הצגה של האתר במלל ומפה המורכבת מתמונה ו\או מלל המאפשרת להתקדם על פי הסקרנות האישית לענפים שונים של האתר.


זרימת האתר, אתייחס לאתר כתזרים זרימה של מידע אני מצד אחד מאפשר לכל אחד להתחיל בהתאם לשלב שהוא מרגיש שהוא נמצא ומצד שני יוצר זרימה שמתחילה כך:
איך מתחילים - הסבר כללי ומענה על שתי שאלות עיקריות: האם כל אחד יכול וכמה זה עולה לנו
דרכים לעשיית בירה - הסבר על הדרכים בהם ניתן לעשות בירה, על מנת לאפשר לקורא לבחור מה הדרך המתאימה לו (הצגה של 3 הדרכים, ההבדלים, יתרונות וחסרונות).
 מכאן ישנם בעצם שלושה ענפים ראשונים:
   1. שיטה להכנת בירה מרכז \ קיט --> הסבר על השיטה + מדריך (מדריך למבשל המתחיל, כולל מתכונים).
   2. שיטה להכנת בירה משילוב גרעינים ורכז --> הסבר על השיטה + מדריך לבישול בירה בדרך זו. פירוט האפשרויות של הוספת הלתת הנוזלי (כולו בהתחלה, באמצע, בסוף וחלק וחלק)
   3. שיטה להכנת בירה מגרעינים בלבד --> הסבר על התהליך האידאלי. איך עושים בירה? כולל סכמה.

מכאן עוברים לאיך עושים בירה? פירוט התהליך המלא על פי שלבים והציוד בו עושים שימוש בכל שלב. תוך הדגשה של החלק החם ובתוכו שלב הכנת הסוכרים ושלב הבישול והחלק הקר - תסיסה כולל קישורים להרחבות בכל תחום ונושא.
מכאן יוצאים למדריכים על הכנת בירה על פי כל דרך.
אפשר להמשיך לפירוק השלבים השונים והציוד בכל שלב. הסבר מה קורה בכל שלב, הסבר על הציוד האידאלי ואיזה ציוד תחיליפי יתאים לנו.
מאש - שיטות למאש. יתרונות חסרונות, הבדלים.
לאוטר - הסבר על התהליך, יתרונות וחסרונות, הבדלים.
ספארג'
בישול 
קירור - שיטות קירור ואמצעים לקירור. יתרונות וחסרונות. הבדלים.
תסיסה - מיכלי תסיסה, בקרת טמפ'
ביקבוק
חיבות
מתקני מזיגה ביתיים.